Foto: Bengt Carlsson bonvax.com

  

Välkommen!

Stockholms familjeterapiförening (Föreningen för familje- och systemorienterad terapi i Stockholm – FFST) är en lokalförening till sfft (Svenska föreningen för familjeterapi). Vi har funnits i över 30 år och var den första familjeterapiföreningen i Norden. Du blir automatiskt medlem i riksföreningen genom att gå med i FFST.

Föreningen är en intresseförening, som är öppen för alla som vill stödja de systemiska tankarna och familjeterapin. Vi har inga krav på att man ska vara familjeterapeut för att vara med. Tycker du att det systemiska synsättet är något att värna om – bli medlem!

FFST ordnar varje termin ett antal programkvällar med möjlighet att träffa andra medlemmar under trevliga former och ta del av en presentation – ofta i form av Systemcafé, en intervjuform där intressanta personer blir utfrågade inför publik. Vi ordnar också heldagar – Höstens Höjdare – en gång om året, med någon eller några som vi vill lära och inspireras av.

Fyra gånger om året kommer Riksföreningens medlemstidning Svensk Familjeterapi, där du förutom information om aktiviteter som är på gång också kan läsa om andras sätt att arbeta med det systemiska förhållningssättet eller teoretiska artiklar om systemiskt tänkande. Nu som nättidning

Varmt välkommen som medlem!

    Har du ändrat adress? Ändra i formuläret längre ner på sidan, eller e-post till ordforande@ffst.se.

 

Vi vill tacka alla deltagare i Svenska familjeterapiföreningens kongress i Stockholm 4–5 oktober 2018 för att ni bidrog till att göra den till en så intressant, mångsidig och intensiv mötesplats!

Föreläsningspresentationer hittar du här!

Nu även YouTube-filmer

 

Torsdag 22 november 2018, kl 18:30 hos Magelungen, Bondegatan 35.

Höstmingel med glögg – Varmt välkomna!

 

FFST:s första Systemcafé 2019: Onsdag 6 februari

Ullakarin Nyberg, psykiater vid Norra Stockholms psykiatri kommer till Systemcaféet för ett samtal om suicidprevention.

Läs mer
 

Workshop med Peter Rober måndag 27 maj 2019

Familjeterapiföreningen i Stockholm är glada och stolta att inbjuda till en heldags Workshop med Peter Rober i Stockholm.
 

På Familjeterapikongressen höll Peter en mycket inspirerande och omtyckt föreläsning kring komplexiteten i familjeterapi. Workshopen i maj nästa år bildar en naturlig utvidgning av Peters föredrag. Den utgör en fristående fortsättning för alla som i sitt arbete inspireras av systemisk praktik.
Läs mer

  

  

 

För medlemmar: Skicka oss din e-postadress så får du aktuell information direkt i din brevkorg!

 

Förnamn           Efternamn
  

E-post

 

Copyright © FFST 2018-11-18
Panoramabild: Foto Bengt Carlsson